Grujić ide na pozajmicu u Aston vilu?

Izvor: RTS, 25.Dec.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić ide na pozajmicu u Aston vilu?

Srpski fudbaler iz Liverpula Marko Grujić drugi deo sezone mogao bi da provede na pozajmici u engleskom drugoligašu Aston vili.
Kako piše Dejli Star, bivši prvak Evrope stao je u red za bivšeg vezistu Crvene zvezde pored Hadersfilda, Brajtona, Betisa i turskih velikana Galatasaraja i Fenerbahčea.

Grujić, kao i prošle sezone, ne dobija mnogo šansi da igra, a u Aston Vili ga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << menadžer Stiv Brus vidi kao odličnu opciju na mestu odmah iza napadača.
Brus želi još četvoricu igrača iz najjačeg ranga engleskog fudbala, Leonarda Uljou (Lester), Olija Makberna (Svonsi) i dvojac Njukasla Mohamed Dijame – Karl Darlou.
Aston vila se bori za povratak u Premijer ligu i trenutno je šesta u Čempionšipu, odnosno na mestu koje vodi u plej-of.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.