Grujić i Tadić u timovima kola u Nemačkoj i Holandiji

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić i Tadić u timovima kola u Nemačkoj i Holandiji

Srpski fudbaleri su ovog vikenda imali zapažene uloge, posebno na terenima u Nemačkoj i Holandiji.

U Bundesligi, Marko Grujić je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Herte iz Berlina. On je u duelu sa srpskim kolegama iz Ajntrahta, Jovićem, Gaćinovićem i Kostićem bio taj koji se na kraju radovao pobedi.

Fudbaler Liverpula, koji je pozajmljen Herti, postigao je lep gol glavom za pobedu od 1:0, a to je bilo dovoljno da nađe svoje mesto i u timu kola Bundeslige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po portalu Sofascore.

On je našao svoje mesto kao centralni vezni u formaciji 4-1-4-1. Uz njega, još dva igrača Herte bili su u najboljih jedanaest i to štoperi Turinaringa i Lustenberger.

Špic u timu kola Bundeslige predvodi golgeter Bajerna Robert Levandovski.

Kada je reč o holandskoj Erediviziji, u timu kola po Sofascore je i naš reprezentativac Dušan Tadić.

On je nastavio sa odličnim partijama u dresu Ajaksa. "Kopljanici" su na gostovanju Cvoleu slavili sa 4:1, a Tadić je imao izvanredan učinak. Osim što je bio strelac poslednjeg gola na meču za 4:1, srpski napadač je dva puta bio u ulozi asistenta.

Prvo je dodao loptu Klasu Janu Huntelaru u 22. minutu, da bi u 69. asistirao i kod gola Lasea Šenea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.