Grujić dobio radnu dozvolu, Klop svedočio

Izvor: Mondo, 04.Jul.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić dobio radnu dozvolu, Klop svedočio

Otklonjena je prepreka da srpski vezista nesmetano radi u Liverpulu. Uskoro ga čeka put na pripremnu turneju, zajedno sa Lazarom Markovićem.



Izvor: YouTube

Novi vezista Liverpula Marko Grujić i menadžer "Redsa" Jirgen Klop boravili su ovog ponedeljka u Mančesteru, gde je Nemac lično svedočio pred komisijom koja odobrava radne dozvole >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << strancima.

Naravno, sve je prošlo glatko, Srbin je dobio neophodnu dokumentaciju i nije bilo prepreke da bez problema počne karijeru u Liverpulu.

Minulog vikenda Grujić je odradio prvi trening sa novim saigračima (video u vrhu), a za nekoliko nedelja otići će na prvu turneju sa novim timom.

Prema pisanju lista "Liverpul Eho", Klop će učesnicima Evropskog prvenstva pružiti tri nedelje odmora pre uključenja u ravnopravan rad sa ekipom, a to će Grujiću i Lazaru Markoviću stvoriti još veći prostor da se nametnu i da uvere Nemca da zaslužuju mesto u timu.

Isti izvor potvrdio je da će u avionu za SAD 25. jula biti obojica srpskih internacionalaca. Klop će na tom putu, u utakmicama protiv Čelsija (28. jul), Milana (31. jul) i Rome (2. avgust), iskristalisati sliku ekipe sa kojom će krenuti u novu sezonu.

- "Eho" o Grujiću...

"Vezisti Emre Džan i Džo Alen skoro sigurno će propustiti pripremnu turneju u Americi i njihovi izostanci mogli bi da pruže priliku Grujiću da pokaže navijačima da postoji. Potpisao je ugovor još u januaru, ali se 'izgubio' u buci letnjeg prelaznog roka, pa je umalo postao zaboravljen, uprkos činjenici da još nije ni debitovao... Trenutno se čini da će dobiti dosta vremena za dokazivanje"

- O Markoviću...

"Nekoliko mladih igrača i povratnika sa pozajmica biće u avionu. Petro Ćirivela, Kamerun Branagan i Kevin Stjuard spremni su za akciju, dok se takođe očekuje da putuju i 'izgnanici' Luis Alberto, Lazar Marković i Mario Baloteli".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.