Grizman objasnio zašto uvek igra u dugim rukavima

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman objasnio zašto uvek igra u dugim rukavima

Antoan Grizman osvojio je fudbalske znalce lakoćom sa kojom igra, i sjajnim partijama za Atletiko i reprezentaciju Francuske našao se, sa pravom, u društvu najboljih igrača na svetu.

Doneo je pobedu "jorgandžijama" minulog vikenda, postigavši peti gol do sada u sezoni.

Nedavno je otkrio zašto, bez obzira na vremenske uslove, uvek igra u dugim rukavima.

- Nosim duge rukave kada igram zbog Bekama, on >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je moj idol. Bio je klasa i na terenu i van njega. To mi se sviđa kod njega. Niko nikada nije imao desnu nogu kao on. Nikada nismo razgovarali, ali bih baš voleo - rekao je Grizman.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016

Razlog je jedna od živih legendi svetskog fudbala.. . Ako vi niste, fudbalski fanatici su zapazili vrlo interesantnu stvar. Antoan Grizman uvek igra u dugačkim rukavima, bez obzira da li je zima ili leto, jesen ili proleće.. Razlog je sjajan i jednostavan, uspostavio je tradiciju iz poštovanja prema...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.