Grej iz Evertona prešao u Al Etifak

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 03:29

Grej iz Evertona prešao u Al Etifak

Dosadašnji fudbaler Evertona Demaraj Grej potpisao je četvorogodišnji ugovor sa saudijskim Al Etifakom.

Saudijski klub nije naveo finansijske detalje ugovora.

Grej je u Everton došao iz Bajer Leverkuzena 2021. godine. Odigrao je 75 utakmica i postigao 12 golova za premijerligaški klub.

"Tokom leta mnogo se spekulisalo o mojoj situaciji. Istina je da sam u ovom klubu davao sve od sebe, na terenu i van njega, kroz dobro i loše. Bio sam spreman da ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone budem što više na terenu, ali video sam da se to neće dogoditi. Vreme je za sledeće poglavlje", naveo je Grej u objavi na Instagramu.

Al Etifak je ovog leta doveo bivšeg kapitena Liverpula Džordana Hendersona i angažovao je trenera Stivena Džerarda.

Brojni fudbaleri iz najboljih evropskih klubova su ovog leta za unosne ugovore prešli u saudijske klubove - Karim Benzema, Sadio Mane, Nejmar, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Rijad Mahrez, Ngolo Kante i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.