Greg Popovič: Australija favorit iz senke

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greg Popovič: Australija favorit iz senke

Selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Greg Popovič pohvalio je selekciju Australije rekavši kako su upravo oni jedni od favorita iz senke.

Australija i Sjedinjene Američke Države odigraće prijateljsku utakmicu u subotu na "Marvel Stadionu" i očekuje se poseda od otprilike 50.000 ljudi.

"Australija je veoma, veoma opasna. Oni su jedan od timova koji mogu da osvoje turnir. Ne kažem to tek tako ili zato što sam sada u Australiji, nego jer je to činjenica", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Popovič.

Popovič je o "Kengurima" govorio veoma pohvalno.

"Oni su favoriti iz senke, da se tako izrazim. Već godinama su blizu velikog uspeha, veoma su gladni i veoma talentovani. Njihova fizička sprema i čvrstina nisu pod znakom pitanja i mislim da će biti u konkurenciji za titulu", rekao je dugogodišnji trener San Antonio Sparsa.

Australiju predvodi plejmejker Peti Mils, koji nastupa za San Antonio upravo pod patronatom Grega Popoviča, a njegova reprezentacija se nada da će u subptu prekinuti niz bez pobede nad Amerikom, koji traje od 1964. godine, a Amerikanci su slavili u svih 25 odigranih susreta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.