Grbić: Sanirane su povrede, svi su potpuno spremni

Izvor: TV Arena Sport, 12.Jul.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Sanirane su povrede, svi su potpuno spremni

Na početku završnog turnira Svetske lige u Krakovu, selektor Srbije Nikola Grbić rekao je da ekipa potpuno spremna dočekuje utakmicu sa Poljskom.

Srbija će u Krakovu igrati u K grupi sa Poljskom (četvrtak, 20.30h Arena 1) i Francuskom (petak, 17.30h Arena 1). U J grupi su Brazil, SAD i Italija.

"Svi ovde govore da je najvažniji olimpijski turnir u Rio de Žaneiru i da se za to spremaju, ali niko ovde nije došao samo da učestvuje, već da napravi rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Ova vrsta iskustva je važna, jer se dešava danas, a niko ne zna šta će se dešavati za mesec dana. Najvažnija stvar je da razmišljamo o utakmici sa Poljskom i da pružimo maksimum kao i do sada. To je jedini pravi recept za rezultat.

Dobra je situacija u ekipi, Nikola Jovović i Miloš Nikić treniraju punom snagom, sanirane su povrede. Svi su potpuno spremni", rekao je Grbić.

Plasman u polufinale izboriće po dve selekcije iz obe grupe. Polufinalni mečevi igraju se u subotu od 17.30 i 20.30.

Utakmica za treće mesto na programu je u nedelju u 17.30, a finale u 20.30 sati.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.