Grbić: Ne sećam da je neko dobio Brazilce sa 3:0

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Ne sećam da je neko dobio Brazilce sa 3:0

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da je ponosan na igrače zbog sjajne igre sinoć u finalu Svetske lige protiv Brazila.

Srbija je savladala Brazil 3:0 i prvi put u istoriji, iz šestog pokušaja, osvojila zlatnu medalju u Svetskoj ligi.

- Ne sećam se, iskreno, da je neko dobio Brazilce u finalu sa 3:0 na jednom ovakvom takmičenju. Ponosan sam na ovu ekipu. Radili smo sjajno ovih nešto više od mesec dana. Nismo se spremali za Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igre, pa da smo zato ovako igrali, prosto smo svojim znojem došli do titule - rekao je Grbić.

On je naveo da ne vidi sebe kao tvorca uspeha, da je tek drugu godinu selektor i da mu je jedina želja da napreduje zajedno sa timom. Jedan od junaka trijumfa, MVP turnira Marko Ivović, priznao je da nije očekivao tako ubedljiv trijumf u finalu.

- Bilo je neočekivano lako, neočekivano. Još ne znam šta smo uradili, ali stvarno ne znam. Čestitam ekipi, svima i momcima koji su bili s nama i onima koji su ih zamenili, ovo je uspeh svih nas - rekao je Ivović na terenu odmah posle pobede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.