Granit Džaka novi fudbaler Arsenala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granit Džaka novi fudbaler Arsenala

Dosadašnji fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Granit Džaka od danas je novi igrač engleskog Arsenala, saopšteno je na sajtu kluba.

Engleski premijerligaš objavio je da je 23-godišnji Džaka potpisao dugogodišnji ugovor s klubom, a suma za koju je prešao iz Borusije nije objavljena.

"Veoma sam ponosan što sam postao član Arsenala. Jedva čekam da se preselim u London i da predstavljam ovaj poseban klub u Premijer ligi. Učiniću sve da Arsenal osvaja trofeje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali i da usrećim navijače", rekao je Džaka.

Trener "tobdžija" Arsen Venger rekao je da veruje da će Džaka doprineti kvalitetu Arsenala.

"Granit je uzbudljiv mlad igrač sa dosta iskustva u Ligi šampiona i Bundesligi. Pratili smo njegove igre jako dugo... Sada je sazreo i siguran sam da će doprineti kvalitetu ekipe. Radujem se njegovom dolasku u klub. Želimo mu uspeh na Evropskom prvenstvu sa Švajcarskom", rekao je Venger.

Džaka će se svom novom klubu priključiti posle predstojećeg Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Ovaj vezni fudbaler je u prethodne četiri sezone nastupao za Borusiju, za koju je odigrao 134 utakmice i postigao devet golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.