Granada traži Marka Jarića

Izvor: Blic, 17.Nov.2010, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granada traži Marka Jarića

Španska Granada je ostala bez najboljeg igrača Džoa Inglsa koji je prešao u Barselonu, pa operativci ACB ligaša uveliko traže zamenu, a jedan od najozbiljnijih kandidata je Marko Jarić.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori iz Španije, Granada je spremna da dobar deo obeštećenja od Inglsa (oko 450 hiljada evra) ponudi Jariću za ugovor do kraja sezone.

Proslavljeni bivši reprezentativac je slobodan igrač od letos kada se rastao sa madridskim Realom, u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se pominjala mogućnost da će preći u Olimpijakos ili Armani Džins, ali je sve ostalo na glasinama.

Pitanje je da li će Jarić prihvatiti ponudu kluba koji će se verovatno do kraja sezone boriti za opstanak u ACB ligi (trenutni skor 2-5). Nekadašnji šampion Evrope i sveta sa reprezentacijom Jugoslavije u karijeri je igrao za bolonjske velikane Fortitudo i Virtus, grčki Peristeri, Kliperse, Minesotu i Memfis, piše portal košarka.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.