Gran pri: Srpkinje silovite protiv šampionki

Izvor: N1 televizija, 08.Jul.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran pri: Srpkinje silovite protiv šampionki

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je aktulelne osvajačice Gran prija, tim Brazila sa 3:0.

Izabranice Zorana Terzića su u drugom kolu prve divizije, na turniru u Ankari, nadigrale Brazilke po setovima 25:19, 25:20, 25:19. Srpkinje će u trećem kolu igrati protiv Belgije u nedelju od 15,30.

Najbolja u timu Srbije je bila Brankica Mihajlović sa 24 poena, pratila ju je Sanja Malagurski sa 12 poena, a zapažene partije su zabeležile i Stefana Veljković >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa osam poena, kao i Tijana Malešević i Milena Rašić sa po šest poena.

U brazilskoj reprezentaciji je najbolja bila Tandara Kaikseta sa 13 poena, dok su po devet puta poentirale Natalija Pereira i Ana Beatriz Korea.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.