Građani kao dečica pored moćnog Liverpula! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" kao dečica pored moćnog Liverpula! (video)

Da li je ovo neko očekivao?

Nakon samo trideset minuta Liverpul je poveo protiv Mančester sitija sa 3:0!

Nije tako izgledalo na samom startu, gosti su krenuli po nekom svom običaju, kratkim pasovima su pravili probleme, ali onda je usledio šok za Pepa Gvardiolu.

Prvo je (nakon ofsajda) Mohamed Salah uspeo da postigne gol, usledio je fenomenalan gol Okslejd Čembrlejna u 20. minutu, a onda u 31. minutu 3:0. Te golove ste mogli da vidite putem ovog linka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Salah je asistirao Maneu, Senegalac je uspeo glavom da savlada Edersona!

Liverpool against Man City in the first 30 minutes. pic.twitter.com/x3xt2dDajL

— Not Match of the Day (@NOT_MOTD) April 4, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Liverpul rastura, Barsa vodi! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018

Ekipa Liverpula dominira u meču protiv Mančester sitija, dok Barselona vodi sa 1:0 autogolom...Ko se nadao da će Liverpul nakon 30 minuta voditi sa 3:0 protiv moćnog Mančester sitija ove sezone?..Upravo to se i desilo, mada je, iskreno rečeno, prvi gol viđen nakon ofsajda u kome se u začetku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.