Gotovo, vezista Barselone opet u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, vezista Barselone opet u Premijer ligi!

"Skaj" tvrdi da je dogovor dve strane postignut.

Kako prenosi "Skaj Sports", Everton je postigao dogovor sa Barselonom oko kupovine veznog fudbalera Andrea Gomeša.

Portugalski reprezentativac je minulu sezonu proveo na pozajmici u klubu sa "Gudisona", odlično se snašao, pa je još nekoliko klubova iz PL pokazalo interesovanje za njegove usluge.

Ipak, Everton je uspeo da pobedi konkurenciju, sudeći prema poslednjim informacijama, postigli su dogovor sa katalonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubom, otkupiće bivšeg igrača Benfike i Valensije za oko 25 miliona evra.

Ovaj 25-godišnji vezista je karijeru počeo u redovima Benfike, preselio se u Valensiju najpre na pozajmicu 2014. godine, potom i za stalno, da bi ga Barselona kupila od "Slepih miševa" leta 2016. godine za 35 + 20 miliona era.

Nije se snašao na "Kamp Nou", poslat je minulog leta na pozajmicu u Everton, sada će, kako stoje stvari, karijeru i nastaviti u klubu iz Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter ozvaničio prve letnje kupovine!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019

Sve je potvrđeno od strane kluba...Kako je i zvanično objavljeno, Inter je odlučio da otkupi ugovor Matee Politana od Sasuola...Italijanski reprezentativac je u klub stigao minulog leta na pozajmicu sa pravom otkupa...Uprava je sada odlučila da otkupi Politanov ugovor, uplatiće Sasuolu 20 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.