Gotovo, još jedan odlazak iz Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, još jedan odlazak iz Čelsija!

Gde će nastaviti karijeru?

Čelsi će ovog leta doživeti velike promene, klub je napustio Eden Azar, pitanje je vremena i kada će Mauricio Sari preuzeti klupu Juventusa.

"Plavci" neće moći da kupuju, pa će rekonstrukcija biti daleko teža, a sada je potvrđen još jedan odlazak sa "Bridža".

Naime, klub nakon godinu dana napušta i pomoćni trener Đanfranko Zola.

Bivši igrač "Plavaca" je letos stigao u klub, postao je bitan deo stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štaba Mauricija Sarija, bio je tokom nedavno okončane sezone njegov prvi asistent.

Imao je i veliku odgovornost, a uprava Čelsija mu je ponudila mogućnost da ostane u klubu i radi kao ambasador "Plavaca".

Ipak, on je tu mogućnost odbio, jednogodišnja saradnja koju je minulog leta potpisao ističe, pa je Zola već spakovao kofere.

Spekuliše se da bi mogao sa Sarijem u Juventus, ali engleski mediji veruju da bi mogao da ostane na Ostrvu u potrazi za novim poslom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Zola ide iz Čelsija

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019

Bilo je nerazjašnjeno šta će biti sa Đanfrankom Zolom posle odlaska Mauricija Sarija u Juventus, a Skaj danas piše da će Zola napustiti tu ulogu kada mu ugovor istekne ovoga leta. Zola se prošlog leta vratio u Čelsi kao pomoćni trener, potpisao je tada ugovor na godinu dana, ali Skaj kaže da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvanično - Juventus ima novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019

Maks Alegri je dobio naslednika...Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba iz Torina, Mauricio Sari je novi trener Juventusa...To je bilo poznato već neko vreme, Sari se dogovorio sa upravom "Stare dame", čekao se samo Čelsi...Na kraju su pristali, a iskusni italijanski stručnjak je danas stavio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.