Gotovo, gotovo, pa - ništa!

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gotovo, gotovo", pa - ništa!

Zlatan Ibrahimović na kraju sage se NE VRAĆA u Milan.

Nedeljama su italijanski mediji predstavljali povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan kao vrlo izgledan, a krajem novembra i početkom decembra objavljivane su informacije prema kojima je ostalo samo da se potpiše ugovor.

Međutim, švedski veteran će ostati u Los Anđeles Galaksiju, sa kojim ima ugovor na još godinu dana.

"Ibra se neće vratiti u Milan", izjavio je Leonardo, sportski direktor "rosonera".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Razmišljali smo o tome i mi i on, ali on je dao reč Galaksiju. Od početka im je govorio da će ostati u klubu ako budu ispunjeni svi njegovi uslovi, a to se i desilo... Njegov povratak bio bi sjajna priča, ali to više nije moguće".

Milan je iz Flamenga doveo mladog Brazilca Lukasa Paketu, koji će u ponedeljak obaviti lekarske preglede i od januara imati pravo da zaigra u crveno-crnom dresu.

Leonardo je priznao da postoji mogućnost da iz Čelsija stigne Sesk Fabregas, koji je u drugom planu kod trenera Mauricija Sarija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.