Gotovo  Zvezda dovela novog beka! FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 17:52

Gotovo " Zvezda dovela novog beka! FOTO

Crvena zvezda ozvaničila je drugo pojačanje za sezonu 2020/2021. Novi igrač crveno-belih biće Džordan Lojd, dosadašnji bek Valensije.

Klub sa Malog Kalemegdana zvanično je objavio njegov dolazak, posle nekoliko dana neizvesnosti.

Prethodno je u tim Saše Obradovića stigao doskorašnji centar Albe iz Berlina, Lendri Noko.

Interesantno je da je Zvezda najpre objavila na zvaničnom sajtu, sa sve slikom Lojda u crveno-belom dresu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Međutim, ubrzo je obrisala tu vest, da bi na zvaničnom Tviter nalogu kroz "zagonetku" i karijeru Lojda potvrdila njegov dolazak.

Naravno, nije bilo teško pogoditi o kome se radi.

Džordan Lojd je rodom iz Čikaga (27.07.1993), visok je 193 centimetara i težak 95 kilograma.

Bivši igrač Valensije pohađao je dva koledža (Furman i Indijanapolis), a tokom prvih profesionalnih sezona, ostavio je veliki trag u G ligi igrajući za ekipe "Fort Wayne Mad Ants“ i "Toronto 905“.

Tokom nastupa u Kanadi odličnim igrama uvršten je u najbolju petorku "G lige“, a sa ekipom Toronto Reptorsa osvojio je i šampionski prsten.

U Evropi, osim vrlo zapažene sezone u Izraelu Hapoel Eilat, na sebe je skrenuo pažnju odličnom sezonom u Valensiji.

U Evroligi ubacivao je 11 poena uz tri skoka i tri asistencije u Španiji, a neke od najzapaženijih partija pružao je na nekim od najtežih terena u Evroligi – rekord sezone postigao je u Atini sa 27 poena, i Madridu gde je zabeležio 21 poen.

Dolaskom Lojda Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje na bekovskim pozicijama i igrača koji već ima iskustvo igranja najvećih evropskih utakmica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lojd novo Zvezdino pojačanje - NBA šampion na "Malom Kalemegdanu"

Izvor: RTS, 01.Jul.2020

Američki košarkaš Džordan Lojd novo je pojačanje Crvene zvezde. Lojd dolazi iz redova španske Valensije, sa kojom je nedavno igrao polufinale Endesa lige. . Crvena zvezda nastavlja da gradi tim za narednu sezonu, a najnoviji deo "slagalice" je Džordan Lojd...Američki...

Nastavak na RTS...

Sad je i Zvezda objavila sa TRI ZNAKA UZVIKA, stiglo pakleno pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Sjajan posao je odradila Crvena zvezda mts...Bek iz Sjedinjenih Američkih Država Džordan Lojd je novo pojačanje Crvene zvezde mts...Ovo je srpski klub konačno objavio na svom zvaničnom sajtu i to sa tri znaka uzvika u prvoj rečenici teksta...Ovaj košarkaš je prethodnu sezonu igrao za Valensiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.