Gotovo, Španci dobili veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Španci dobili veliko pojačanje!

Velika pobeda FS Španije.

Glavna tema u Španiji ovih dana, pored slabih izdanja madridskog Reala, je i mladi fudbaler Barselone Ansu Fati.

Momak koji je prošao Barsinu "La Masiju", debitovao je za prvi tim katalonskog kluba ove sezone i očarao sve ljubitelje fudbala.

Već je postigao dva gola i upisao asistenciju u dresu "Blaugrane", a ima samo 16 godina.

Postaje sve jasnije da će i u nastavku sezone Valverde računati na njegove usluge, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će mladom fudbaleri dati prostor da se razvija na najbolji mogući način.

Povelo se pitanje i njegove opredeljenosti kada je igranje na reprezentativnom nivou u pitanju, a Španci su odmah preduzeli korake da ga uvrste u svoje fudbalske selekcije.

Fati je poreklom iz Gvineje Bisao, od svoje šeste godine je u Španiji, a u priču se umešala i Portugalija, koja nudi državljanstvo stanovnicima pomenute afričke zemlje.

Sada je sve okončano, Ansu Fati će nastupati za Španiju.

Ipak, to bi mogla da bude i loša vest za Barselonu, kako bi Fati mogao da bude pozvan u kadetsku reprezentaciju Španije za Svetsko prvenstvo, koje se održava u oktobru.

To znači da Fati ne bi bio na raspolaganju Valverdeu za "El Klasiko", ali i još četiri utakmice katalonskog kluba (tri u Primeri i protiv Slavije Prag u Ligi šampiona).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.