Gotovo, Sevilja promovisala novog napadača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Sevilja promovisala novog napadača! (foto)

Portugalac se nije baš najbolje snašao u italijanskom klubu, pa će karijeru nastaviti u španskoj Sevilji.

Sevilja pokušava da zaboravi prošlu sezonu, koju su završili na čak sedmoj poziciji, i to čak ispod gradskog rivala, Betisa.

Žele da se pojačaju, a mladi Portugalac je upravo prošao medicinske preglede i potpisao za Sevilju, u pitanju je Andre Silva.

Dvadesetdvogodišnji napadač je doveden za ogromnih 38 miliona evra iz Porta, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije baš snašao u Milanu, na 24 ligaške utakmice je postigao samo 2 gola, dok je bolji učinak imao u evropskim utakmicama, ali opet nedovoljno da ga Milan zadrži.

Sevilja je dovela Portugalca na jednogodišnju pozajmicu, za koju že platiti Milanu 5 miliona evra, plus mogućnost da ga na kraju pozajmice otkupi za dodatnih 30 miliona evra.

Jedan od najtalentovanijih mladih napadača će imati šansu da se dokaže u novom klubu, a Sevilja će definitivno ponovo napasti mesto u top četiri, koje vodi u Ligu šampiona.

-

📣 @andrevsilva19, un refuerzo de nivel para la delantera del #SevillaFC 👍🏽

Más información ➡️ https://t.co/L3kf2uym0m#vamosmisevilla #LuchaPorLoQueAmas pic.twitter.com/wCUOZwQx1a

— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) August 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.