Gotovo, Ranijeri na novom zadatku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Ranijeri na novom zadatku! (foto)

Iskusni italijanski stručnjak stavio paraf.

Kao što je i najavljeno, Sampdorija je postavila Klaudija Ranijerija na mesto šefa struke.

Prethodno su se Đenovljani na saradnji zahvalili treneru Euzebiju Di Frančesku, nakon samo tri osvojena boda u prvih sedam kola Serije A.

Hteli su Stefana Piolija, ali je on odabrao Milan, te se uprava kluba na čelu sa predsednikom Ferarom okrenula bivšem treneru Lestera i Rome.

Navodno je prvi čovek kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Masimo Feraro obavio razgovore sa bivšim igračima Rome Antonijom Kasanom i Frančeskom Totijem, kod legendi "Vučice" se raspitivao oko Ranijerija, dobio je pozitivne povratne informacije i odlučio da ukaže šansu iskusnom italijanskom stručnjaku.

Ranijeri je sa Dorijom parafirao saradnju do leta 2021. godine, zarađivaće dva miliona evra po sezoni.

📄 #Ranieri è il nuovo allenatore della #Sampdoria ➡️ https://t.co/oKWrQFaOmF pic.twitter.com/2CrfMeDY3T

— U.C. Sampdoria (@sampdoria) October 12, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.