Gotovo, Nedović odabrao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 19:01

Gotovo, Nedović odabrao! (foto)

Stigla je i potvrda.

Kao što je najavljeno, Nemanja Nedović karijeru nastavlja u redovima Panatinaikosa.

Pisali smo da je blizu dogovora sa Atinjanima, a grčki novinar Antonis Strogilakis tvrdi da je sada dogovor i postignut i da će Nedović parafirati jednogodišnju saradnju sa Atinjanima.

Zvanična potvrda bi trebalo da stigne u narednih par dana.

Nedović je u prethodne dve sezone branio boje Olimpije Milano, ali je imao velikih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa povredama, pa je ovog leta doneta odluka da se dve strane rastanu.

Pisalo se da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, interesovanje za njegove usluge je pokazao Zenit, da bi se srpski košarkaš na kraju dogovorio sa "Zelenima" iz Atine.

On bi tako trebalo da postane 12. srpski košarkaš koji će poneti dres tima iz grčke prestonice, nakon Dejana Bodiroge, Žarka Paspalja, Miroslava Pecarskog, Željka Rebrače, Dejana Tomaševića, Miloša Vujanića, Dušana Kecmana, Dušana Šakote, Milenka Tepića, Miroslava Raduljice i Ognjena Kuzmića.

DONE DEAL: Nemanja Nedovic is signing a one-year contract with Panathinaikos. Announcement is expected in the following days.

— Antonis Stroggylakis (@AStroggylakis) July 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u najavi - Zvezda vraća reprezentativca?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Koliko je ovo realno?..Stefan Jović na stolu ima ponudu Crvene zvezde!..Ovu vest preneo je putem svog Tvitera Džonatan Garsija, koji tvrdi da je Zvezda već poslala ponudu srpskom reprezentativcu da se vrati na Mali Kalemegdan...Dalje informacije, niti izvor, nije otkrivao, mada ruku na srce, ovako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.