Gotovo? Najveći transfer u istoriji balkanskog fudbala!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Najveći transfer u istoriji balkanskog fudbala!

Evropski velikani ostali praznih šaka...

Dinamo Zagreb je kralj zarade od prodaje igrača kada je u pitanju prostor bivše Jugoslavije.

"Modri" su prihvatili ponudu Lajpciga za Danija Olma koja iznosi 35 miliona evra sa bonusima što će predstavljati rekord kada su u pitanju klubovi sa Balkana.

U Zagreb odmah stiže 18 miliona dok će otprilike još toliko doći u slučaju da Olmo ispuni određene uslove tokom boravka u Nemačkoj, što su u Hrvatskoj naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao "lako ostvarivi bonusi".

Španac je napustio pripreme Dinama i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa liderom Bundeslige koji u nastavak sezone ulazi sa velikim ambicijama.

Olmo će imati pravo nastupa u Ligi šampiona u drugoj fazi tog takmičenja bez obzira na činjenicu da je već igrao u grupnoj fazi sa Dinamom.

Barselona, Mančester siti, Milan i mnogi drugi evropski velikani koji su budno pratili razvoj reprezentativca Španije na kraju su ostali praznih ruku...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI POSTAVILI NOVI REKORD NA BALKANU: Dinamo prodao talentovanog Španca za 45.000.000 evra! (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Saga oko najboljeg igrača Dinama iz Zagreba, Danija Olma, po svemu sudeći stigla je do finala i Španac karijeru na kraju ipak nastavlja u Nemačkoj, u ekipi Lajpciga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.