Gotovo - Melo u Atlanti, ali samo na kratko!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Melo u Atlanti, ali samo na kratko!

Sve je okončano, Oklahoma napravila dobar posao, Entoni sada ima dve opcije.

Kako je preneo dobro upućeni Adrijan Vojnarovski, Oklahoma i Atlanta su dogovorili trejd.

Naime, put Hoksa kreće Karmelo Entoni i pik prve runde za 2022. godinu, a u suprotnom smeru idu Denis Šruder i Majk Muskala.

Ipak, to ne znači da će Melo zaigrati u Atlanti, on će odmah biti vejvovan, te će postati slobodan igrač.

Njemu će u narednih par dana biti isplaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 27,9 miliona američkih dolara na ime poslednje godine ugovora, te će moći da bira tim u kojem želi da nastavi karijeru.

Kako Vojnarovski prenosi, postoje dve mogućnosti, Hjuston Roketsi i Majami Hit.

Trenutno je favorit ekipa Hjustona, videćemo da li Pet Rajli može da im pomrsi planove.

Što se tiče dvojca koji je završio u Oklahomi, Muskala će verovatno biti prosleđen trećoj strani, dok se očekuje da nemački reprezentativac Šruder ostane na raspolaganu Biliju Donovanu.

Finansijski je "Grmljavina" napravila dobar potez, oslobađanjem Melovog "teškog" ugovora suštinski su uštedeli 100 miliona američkih dolara, kako neće morati da plaćaju "porez na luksuz".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oklahoma menjala Mela za Šredera, Hjuston čeka zvezdu

Izvor: RTS, 19.Jul.2018

Karmelo Entoni napustiće Tandere, koji će zauzvrat dobiti Denisa Šredera. Očekuje se da Melo postane slobodan igrač, što željno iščekuju Hjuston rokitsi. . Oklahoma Siti i Atlanta dogovorili su trampu – Karmelo Entoni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.