Gotovo, Mandžukić završio sa Starom damom!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Mandžukić završio sa "Starom damom"!

Sada je sve jasno.

Preneli smo juče, Mario Mandžukić se iznenada dogovori sa jednim klubom iz Serije A, OVDE otkrijete o kojem klubu je reč.

Danas su se u Italiji pojavile nove informacije, koje potvrđuju da će Mandžukić zaista napustiti redove Juventusa već u januaru.

Naime, hrvatski fudbaler neće trenirati sa ekipom u narednom periodu, tačnije dok se stvari oko njegovog transfera ne reše.

Na taj način Mandžukić želi da smanji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povrede i olakša sebi odlazak iz redova "Stare dame".

To je potvrdio i trener Juvea Mauricio Sari, koji nijednom nije koristio hrvatskog internacionalca ove sezone.

"U dogovoru sa klubom, Mario više ne trenira sa nama. Ako se nešto u njegovom dogovoru sa upravom promeni, ja sam otvoren za razgovor", izjavio je Sari.

Dakle, nakon četiri i po godine Mandžukić gotovo sigurno napušta redove Juventusa, sa kojim je osvojio četiri titule u Seriji A, tri Kupa Italije i jedan Superkup.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.