Gotovo? Konte dobio još jednu bitku sa Murinjom!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Konte dobio još jednu bitku sa Murinjom!

Posle Bakajoka koji je na vratima Čelsija, šampion završio još jedan posao. Sada će rivali morati da se okrenu drugim igračima...

Tokom dana je bilo nagovešteno, ali izgleda da su stvari tokom večeri postale još jasnije.

Kako javljaju engleski i italijanski mediji, Čelsi je vrlo blizu da završi još jedan posao.

Naime, Virdžil Van Dajk će po svemu sudeći preći u šampiona Engleske, suma je oko 60 miliona evra.

Konte je želeo novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štopera, ohladio se od Bonućija koji ni sam nije siguran da li bi želeo da ode iz Juventusa, a Holanđanin će biti odlično rešenje.

Želeo ga je prvo Liverpul, Sautempton je pretio tužbom jer pregovaraju sa fudbalerom, a ne sa klubom, pa su se Redsi povukli.

I Žoze Murinjo je hteo Van Dajka, no izgleda da ponovo ostaje bez željenog pojačanja, pošto će i Holanđanin posle Bakajoka kod Kontea.

Sada Murinjo, koji je već doveo Lindelofa, ima opciju manje, ponovo je aktuelan Markinjoš iz Pari Sen Žermena, ali to je gotovo nemoguća misija.

Portugalac je želeo Majkla Kina bivšeg igrača Junajteda, ali je i taj transfer propao, pošto štoper Barnlija strahuje da neće imati dovoljnu minutažu u sezoni pred Mondijal.

Inače, engleski mediji su sinoć objavili da je Čelsi osim Bakajoka, završio posao i sa po mnogima najboljim levim bekom sveta i da će zaista formirati odbranu iz snova.

Sa Brazilcem, Holanđaninom i onim što već ima na raspolaganju to će biti zaista neverovatan tim.

Čeka se rešenje u napadu, odnosno dovođenje Lukakua i ekipa će biti spremna za juriš na evropsku krunu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.