Gotovo, Gvardiola završio posao oko Hrvata!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Gvardiola završio posao oko Hrvata!

Kapiten omladinske selekcije Hrvatske je novi igrač Sitija...

Mančester Siti je izgleda završio posao sa kapitenom hrvatske reprezentacije do 19 godina, Ante Palaversom.

Momak iz Splita, igrač Hajduka je duže vreme na meti skauta "Građana" potpisaće ugovor i verovatno još 18 meseci ostati na "Poljudu".

Visina transfera je oko 6 miliona evra, sa bonusima bi Splićani mogli da uzmu 7.5 za svoj biser. Očekuje se da Palaversa zameni Fernandinja u bližoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << budućnosti, Brazilac ima 33 godine i Pep mu traži alternativu.

Siti će sa druge strane izgubiti svog mladog igrača Rabija Matonda koji je odbio da potpiše ugovor sa klubom, traži da ode i mogao bi za oko 12 miliona evra da se preseli u Šalke.

Matondo ima 18 godina, igra za Vels, iz Kardifa je pre dve godine stigao u Siti, zanimljivo otac mu je bio reprezentativac DR Kongo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na hrvatske velikane: Hajduk prodao Palversu za 6.300.000 evra, Dinamo odbio 10.000.000 evra od Španaca

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2019

Čitali ste već da je Hajduk iz Splita ove zime napravio odličan posao. Splićani su prodali mladog Antu Palaversu Mančester Sitiju. Engleski prvak će u prvoj tranši platiti Splićanima 4.80.000 evra, a igrač će ostati na Poljudu još 18 meseci. Posle toga Bili će inkasirati još milion i po...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.