Gotovo - Ajaks prodao biser, suma da se smrzneš!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Ajaks prodao biser, suma da se smrzneš!

Barselona i Gvardiola ostali praznih šaka!

Izgleda da više nema dileme.

Mark Overmars je potvrdio pregovore, ali ne i da je konačno gotovo. Ipak, holandski "Telegraf" tvrdi da je sve rešeno, Frenki De Jong je novi igrač Pari Sen Žermena.

Delegacija francuskog šampiona je bila u Amsterdamu, predvođena Anterom Henrikeom, sportskim direktorom. Potvrdili su da su spremni da plate 75 miliona evra i time pobedili rivale, Barsu i Siti.

Iako Ajaks >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije ni potvrdio, ni demantovao, to jeste cena za koju će pustiti De Jonga, on je takođe dogovorio svoje uslove i na leto odlazi u PSŽ. Ono što je jasno je da je Tuhel insistirao na dovođenju Holanđanina, Rabio odlazi iz kluba kao slobodan igrač, prošlog leta se oprostio Mota, a Pogba ne želi u domovinu.

Inače, Ajaks neće dobiti čitav iznos, naime više od 10 miliona evra pripašće Viljemu Drugom gde je De Jong proveo jedan deo karijere.

Ovo je drugi veliki transfer Ajaksa u poslednjih šest meseci, Davinsona Sančeza su prodali Totenhemu za 40 miliona, a očekuje se da ode i De Liht. Kapiten i štoper je na meti Juventusa i Barse, Rajola ga gura u Torinu, videćemo hoće li Juve biti spreman da plati 50 miliona evra za po mnogima najtalentovanijeg defanzivca sveta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frenki de Jong na "Parku Prinčeva" za za 75 miliona!

Izvor: RTS, 07.Dec.2018

Mladi vezni fudbaler Ajaksa Frenki de Jong najverovatnije na leto 2019. godine prelazi u Pari Sen Žermen za čak 75 miliona evra. . Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope dovodio se u vezu sa Barselonom i Mančester...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.