Gotov posao, Vučica pobedila u trci za Francuzom!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotov posao, "Vučica" pobedila u trci za Francuzom!

Milan će ostati ipak kratkih rukava.

Po pisanju poznatog italijanskog novinara Di Marcija, Roma je uspela da privoli traženog igrača "Ljubičastih" kome se sprema petogodišnji ugovor.

Italijani tvrde da imamo dogovor Fiorentine i Rome, Žordan Veretu je novi igrač rimskog kluba!

Vrednost transfera je sedamnaest miliona evra plus dva miliona kroz bonuse u budućnosti, Francuz će potpisati saradnju do 2024. godine vrednu 2.5 miliona evra na godišnjem nivou.

"Vučica" nastavlja sa odličnim pojačanjima, danas su potvrdili transfer defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Juventus doveo dragulj Liona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

"Stara dama" je ispoštovala interese druge strane u potpunosti...Pisali smo već ranije o neverovatnom postupku italijanskog šampiona, kada je namerno propustio da mladog fudbalera dovede u potpunosti bez nadoknade. Radi se o Hamzi Rafiji, koji je kasnije potpisao ugovor sa svojim matičnim klubom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.