Gospodska poruka Ivana Rakitića, čekaju se Bartomeu i Abidal!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 17:22

Gospodska poruka Ivana Rakitića, čekaju se Bartomeu i Abidal!

Hrvatski reprezentativac jednostavno nije zaslužio takav tretman.

Zamislite koji teret je dobio na svojim leđima, nogama, plećima, kada je došao 2014. godine, kako bi zamenio Ćavija i Seska Fabregasa?

Ivan Rakitić je od prvog dana, kada je leta 2014. stigao za 18 miliona evra iz Sevilje i zadužio Gvardiolinu "četvorku", pravi Barsin vojnik. Igrač sa najviše odigranih mečeva bez povrede.

Klub je dovodio razne igrače da mu budu konkurencija, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rakitić jednostavno, do ove sezone, bio konstanta.

I sada je na izlaznim vratima i to na veoma ružan način - Barsa godinu dana pre isteka ugovora želi da ga ubaci u neki od trejdova - za Miralema Pjanića ili Lautara Martineza.

Rakitić je dao zanimljiv video intervju za špansku Kadenu Kope, u kom se osvrnuo i na ovu temu.

"Možda Bartomeu baš sada prati ovaj intervju. Još uvek nije kasno da me nazove. Može me nazvati i sutra da popričamo. Navikao sam na glasine o meni, to nije ništa novo. Međutim, više bih voleo da predsjednik, ili Abidal, ili bilo ko drugi iz uprave izađe u medije i demantuje sve te natpise. S Abidalom sam razgovarao nedavno, ali smo pričali samo o povratku treninzima. Ja uopšte nisam ljut i sa mnom uvek može da se razgovara. Srećan sam što sam se vratio treninzima i što ću uskoro imati priliku da ponovo zaigram u dresu Barse", rekao je Rakitić.

Inače, Hrvat je sa Barsom osvojio sve moguće trofeje, a u finalu LŠ u Berlinu postigao je prvi pogodak u pobedi nad Juventusom (3:1).

Odigrao je 299 utakmica, postigao je 34 gola i dodao 41 asistenciju, a u vitrini ima 16 trofeja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.