Gorecka: Izabrao bih Nemačku da sam na Pavlovićevom mestu

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 11:09

Gorecka: Izabrao bih Nemačku da sam na Pavlovićevom mestu

Leon Gorecka, fudbaler Bajerna, posavetovao je saigrača iz Minhena Aleksandra Pavlovića da izabere Nemačku pre Srbije.

Mladi vezista bira između "pancera" i "orlova", a odluku koga će predstavljati na seniorskom nivou bi trebalo da dobijemo uskoro.

Gorecka, koji je i sam reprezentativac Nemačke za koju je odigrao 57 mečeva, smatra da to treba da bude njegova domovina.

"To je odluka koju svako donosi za sebe. Ali, ako bih mogao da posavetujem Aleksa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izabrao bih Nemačku da sam na njegovom mestu. Veoma mi se sviđa, igra sa potpunom slobodom trenutno. To je i za mene dobro. Zanimljivo je videti kako uživa u svakoj sekundi", rekao je Gorecka u razgovoru za "Bild".

Pavlović i jeste u ovom trenutku bliže ekipi Julijana Nagelsmana koji je reagovao na interesovanje koje pokazuje FSS i stoga planira da ga pozove za mečeve u martu protiv Francuske i Holandije.

Pavlović je odigrao ukupno 17 utakmica za Bavarce, na kojima je postigao dva gola i upisao dve asistencije. Protiv tima iz Rima je imao svoj debi kao starter u Ligi šampiona.

Za sada ima dva nastupa za reprezentaciju Nemačke do 20 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.