Goreće Baskija, znate ko se vraća da zameni Adurica?!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 19:53

Goreće Baskija, znate ko se vraća da zameni Adurica?!

Svuda pođi, kući dođi.

Atletik Bilbao bi mogao da završi veliki posao ovog leta i da iskoristi krizu u Napulju.

Kako prenosi Marka, Fernando Ljorente bi mogao da se vrati na svoj San Mames, posle sedam godina.

Ljorente je dete Atletika, u kom je proveo čak 17 godina, od 1996. do 2013. kada je otišao u Juventus, sa kojim je osvojio tri Skudeta, pre selidbe u Sevilju 2015. godine.

Kasnije je igrao još sezonu u Svonsiju, dve u Totenhemu, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošlog leta stigao u Napoli kao slobodan igrač.

Baš zbog toga što je bio slobodan agent, mogao je da traži veća primanja i dobio ih je, ali Napoli sada mora da rastereti budžet.

Napolitanci su spremni da pošalju Ljorentea i na pozajmicu u Bilbao, kako bi se oslobodili njegove ogromne plate od 2,5 miliona evra.

Zanimljivo, Ljorente bi došao kao zamena za Arica Adurica koji se pre nekoliko dana penzionisao.

Ako se prisetimo da je Ljorente za Baske dao 118 golova na 333 utakmice, onda je jasno koliko bi ga navijači dočekali raširenih ruku, goreo bi San Mames...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tužno podsećanje za Real, dve godine bez Ronalda - Tropa!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 11:51

Pre tačno dve godine Kristijano je odigrao poslednji meč za Real Madrid. Jasno ko je najveći gubitnik u čitavoj priči...Danas je tačno dve godine od kada je Kristijano Ronaldo odigrao poslednju utakmicu za Real. Naime, tog dana 2018. osvojio je Ligu šampiona, četvrtu sa Realom...Nije oprostio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.