Goran Maksimović: Veliki uspeh, uprkos problemima

Izvor: Press, 03.Mar.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Maksimović: Veliki uspeh, uprkos problemima

- Veliko mi je zadovoljstvio što sam u mogućnosti da vas dočekam i da vam lično čestitam osvajanje medalja. Strelci su održali kontinuitet i uneli zadovoljstvo u Srbiju. Pored uspeha u eklipnoj konkurenciji, ne treba zaboraviti ni njihove pojedinačne kvalitete - rekla je ministarka sporta i dodala da od strelaca očekuje još više u buducnosti.

- Bez obzira na sve probleme koje imate, uvek ćemo biti uz vas - poručila je resorna ministarka.

Predsednik Streljačkog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbije Obrad Stevanović naglasio je da je najvažnije da je u Danskoj ostvaren "kontinuitet medalja".

Selektor Goran Maksimović istakao je da je očigledno da su Olimpijske igre promenile situaciju "što se tiče interesovanja za streljaštvo u Srbiji".

- Zahvaljujem se strelcima na odličnim rezultatima i pravoj borbi. Bez obzira na probleme koje su imali, odličcno su se pripremili i postigli maksimumn", rekao je Maksimović.

- Privići ćemo se brzo na nova pravila takmičenja koja su uvedena i nadam se da ćemo održati standard - poručio je on.

Zorana Arunović je naglasila da je reprezentacija u Dansku optišla kao dvostruki prvak Evrope.

- Očekivale smo medalju, a verujem i naši navijači, tako da smo opravdale očekivanjha. Može se reći da smo imali "stative", jer su nova pravila napravila problem, ali imale smo veliki motiv, pa nam je ova pobeda još slađa - rekla je Arunović.

Damir Mikec se složio sa Arunovićevom i rekao da je naš tim nastavio kontinuitet uspeha.

- Nekako se pogodilo da svake druge gopdine osvajamo medalju. Ovo nam je četvrta, ali nećemo propustiti jednu godinu da bi nastavili tradiciju, jer već sledeću priliku imamo u avgustu u Osijeku - rekao je Mikec.

- Izgubili smo zlato, ali ugledaćemo se na deviojke - poručio je Mikec.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.