Izvor: Blic, 23.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Drulić jedini glasao za Romu

Goran Drulić jedini glasao za Romu Darko Pančev (bivši fudbaler Crvene zvezde):

- Dve najbolje ekipe u Evropi za 2000. godinu su Real i Mančester. Ipak bih blagu prednost dao Madriđanima, aktuelnom prvaku Lige šampiona, koji u svom timu ima trojicu vanserijskih asova, Figa, Raula i Robeta Karlosa. Englezi ne zaostaju mnogo, a posle njih je velika praznina, pa Barselona, Juventus, Lacio...

Miljan Miljanić (predsednik FSJ):

- Real iz Madrida je po meni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbolji klub u ovom veku. Tako je i zvanično proglašen. Posmatrajući samo ovu godinu, teško je pronaći najbolju ekipu. Konkurencija je velika, a činjenica je da više nema malih ekipa. Sada svako svakog može da pobedi. Ranije je šampion imao prednost i po 15 bodova u odnosu na drugoplasiranu ekipu, a sada prvaka maltene odlučuje gol razlika. Neodlučan sam. Darko Kovačević (prvotimac Juventusa):

- Real Madrid je osvojio Ligu šampiona i mislim da je najrealnije da on dobije ulogu najbolje evropske ekipe u ovoj godini. Igra odlično, ne samo u španskom prvenstvu, već i u Evropi. Vladimir Bulatović (direktor Zemuna):

- Moj glas dajem Mančesteru. Mislim da je odličan, ne samo u ovoj godini, već i u nekoliko unazad. Za razliku od ostalih timova, igra konstantno dobro, a što je i najvažnije lepo za oko.

Ratko Dostanić (trener Obilića):

- Mančester junajted je prototip ekipe koja ima znanje, snagu i sjajno u kontinuitetu izdržava pritisak, koji je posledica stalne borbe za trofeje. Za igru koja je lepa za oko, a pritom daje i rezultate, najviše je zaslužan Aleks Ferguson. Njegov dugogodišnji rad je model za trenere, jer nama je pritisak mnogo puta alibi za neuspehe. Vladimir Ivić (prvotimac Partizana):

- Real je skup najboljih pojedinaca koji iz utakmice u utakmicu prikazuju sve lepši i lepši fudbal. Osvojili su Ligu šampiona, a najverovatnije će tu titulu i da odbrane. Posle njih bih izdvojio Valensiju, međutim, ona je daleko iza Madriđana. Ante Miročević (trener Budućnosti):

- Ja bih glas dao Zvezdi ali mislim da je Mančester ipak kvalitetnija ekipa. Dominira u nacionalnom prvenstvu, a i u Ligi šampiona. Radi se o odličnoj ekipi koja gaji moderan fudbal. Veliki sam ljubitelj engleskog stila igre čiji je Mančester simbol. Goran Drulić (igrač Crvene zvezde):

- Ove godine najviše je pokazala Roma. Pogotovo u tekućoj sezoni, gde su ubedljivo prvi na tabeli Kalča. Ekipa je sastavljena od odličnih igrača koje predvodi odličan trener. Mislim da će pravi kvalitet tek pokazati u nastavku prvenstva, na proleće. Željko Petrović (prvotimac RKC):

- Najbolji je Real. Madriđani konstantno dobro igraju ove godine. Mislim da poseduju najbolje igrače na čelu sa Figom, koji je po meni najbolji fudbaler u Evropi. Pokazao je to i na evropskom prvenstvu u dresu Portugala. Njegovim dolaskom, Real je mnogo dobio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.