Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 21:53

Gonzalo Iguain za 18.000.000

Juve odredio cenu za argentinskog napadača

Kad je 2016. godine dolazio u Torino Juventus ga je platio 90.000.000 evra. Isplatio se u punoj meri, ali godine su prolazile, stomačić je rastao i čini se da je došlo vreme za rastanak. A prema navodima iz Italije Stara dama je odredila i cenu za argentinskog napadača - 18.000.000 evra i vodi.

Podsetimo, do sada se spekulisalo da su za 32-godišnjeg golgetera zainteresovani River Plejt, Njukasl i Vulverhempton. pisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se i da bi Iguain najradine nazad u Argentinu, on je uostalom Riverovo dete, ali pitanje je da li Milioneri imaju toliko miliona.

Englezi ne bi imali taj problem, mada 18.000.000 nije malo za veterana koji izvesno neće vratiti taj novac. Ali možda hoće golovima. U Torinu je na 139 utakmica postigao 63 gola.

Sad bira gde dalje. Ugovor mu ističe na leto 2021. i nije nemoguće ni da sačeka da on istakne pa da onda čistih papira potraži novi klub.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.