Gomez: Izgleda da su svi zaboravili na Enkea

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomez: Izgleda da su svi zaboravili na Enkea

Reprezentativac Nemačke Mario Gomez rekao je da je razočaran navijačima „pancera”, koji su, prema njegovom mišljenju, morali da promene ponašanje posle smrti golmana Roberta Enkea 2009. godine. Navijači Nemačke nedavno su zviždali Gomezu na prijateljskoj utakmici sa Paragvajem (3:3).
(FOTO: AP)
Razumem da su navijači u Kajzerslauternu žarko želeli da, ‘njihov igrač’ Miroslav Klose obori rekord Gerda Milera po broju golova. Ipak, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da nije trebalo da zvižde. Posle Enkeove smrti, mnogi su govorili kako nešto mora da se menja. Ipak, nepune četiri godine kasnije, izgleda da su svi zaboravili – kazao je Gomez nemačkim medijima.
Enke, nekadašnji povremeni reprezentativac Nemačke, izvršio je samoubistvo u novembru 2009. godine jer je patio od depresije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.