Golubović potpisao za Romu na 4,5 godine

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubović potpisao za Romu na 4,5 godine

Večni grad. Četvrtak – 18 časova. Petar Golubović stavlja paraf na ugovor sa Romom! Trenutak za pamćenje. Snovi, doskora desnog beka OFK Beograda, su postali stvarnost.
– Potpisao sam ugovor na četiri i po godine – saopštio nam je Golubović vesti iz večnog grada.
Možemo samo da zamislimo kakve utiske nosite?
– Sve je super. Ceo dan sam proveo u klubu na pregledima. Posle je usledila promocija i potpis ugovora.
Ostaje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Romi ili idete, za početak, negde na pozajmicu?
– Još ne znam… Dogovor je da o tome pričam u petak sa ljudima iz kluba – reči su mladog fudbalera.
Skauti Rome dugo su pratili Golubovića, a prošle godine su počeli sa realizacijom transfera. Mladog reprezentativca Srbije uočili su za vreme kampanje Najkija  „the chance”. Golubović je bio jedan od pobednika akcije, koja je regrutovala mlade fudbalere iz preko 50 svetskih zemalja. Posle toga, đak Zvezdine omladinske škole, potpisao je ugovor sa OFK Beogradom, gde se zadržao tek nešto manje od godinu dana. Jer, stigao je poziv koji se ne odbija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golubović Romin četiri i po godine

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2014

Mladi srpski reprezentativac Petar Golubović novi je fudbaler Rome. Kako prenose italijanski mediji, dosadašnji defanzivac OFK Beograda potpisao je ugovor na četiri i po godine s rimskim velikanom, ali finansijski detalji dogovora nisu objavljeni. Priča o trasferu talentovani fudbalera,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.