Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021, 12:47

Golovi nisu ni bili u planu... Za sad

U Frankfurtu ne brinu zbog Jovića

Krenulo je kao u snu. Dva gola na debiju protiv Šalkea, pa još jedan u petardiranju Arminije. Ali od tada – a beše to 23. januar, evo već mesec i kusur dana bez gola kraj imena Luke Jovića. Štaviše, Realov napadač Reala na pozajmici u Ajntrahtu sve teže i ulazi u šanse. Međutim, kako piše dobro obavešteni Bild, u Frankfurtu nisu zabrinuti zbog toga, jer golovi nisu ni bili u planu. Za sad.

Stručni štab >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na čelu sa Adijem Hiterom je štaviše sve ovo i predvideo. U Ajntrahtu su naime znali da će Jović, posle razočaravajuće polusezone u Madridu, u Nemačku stići sa određenim fizičkim problemima. Uzalud treninzi kad nema utakmica, još kad se na to dodaju i neke sitne povrede i korona virus.

Stoga je prema Bildovim navodima plan i bio da se Jović polako uvodi u formu. Procena je bila da će Jović biti u optimalnom stanju tek sredinom ili krajem marta. Sličan put je jesenas prošao Amin Junes, igrao je samo 45 minuta za prva dva meseca, a onda postao jedan od važnijih igrača u timu. Takvom scenariju se nadaju i u Jovićevom slučaju. Ti golovi sa početka polusezone su samo bonus.

Biće nam on važan“, rekao je nedavno Hiter.

Bild na kraju navodi da Jović naporno radi na fizičkoj spremi i da je sad već pitanje nedelje kad će ponovo početi da rešeta. Jer kako kažu: njegova završnica je ubitačna. Samo da bude fit i počne ponovo da ulazi u šanse.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.