Golom ih podsetio na 2017: Kopenhagen hoće Boaćija?

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golom ih podsetio na 2017: Kopenhagen hoće Boaćija?

Zvezdin nedavni rival mogao bi rešenje za problem sa povredama napadača da nađe baš u Beogradu.

Golom u Kopenhagenu veliki posao odradio je Ričmond Boaći za Crvenu zvezdu, ali i podsetio Dance zašto su hteli da ga dovedu 2017. godine.

Tada su crveno-beli odbili transfer zbog ulaska u Ligu Evrope, ali prema pisanju "Sportskog žurnala" ta priča je ponovo aktuelna!

Zbog povreda dvojice najboljih napadača, Jonasa Vind i Damea N'Dojea, kojima predstoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duže pauze, Kopenhagen se dao u potragu za novim igračima, a navodno je jedan od njih Zvezdin centarfor iz Gane.

Ukoliko pošalju ponudu vrednu najmanje 3.000.000 evra, sigurno je da će na "Marakani" razmisliti o prodaji Boaćija koji je prošle sezone vraćen iz Kine za 2.500.000, ali nije opravdao očekivanja i tek povremeno podseća na svoje partije iz prvog mandata u crveno-belom dresu.

Prednost trenutno ima Milan Pavkov, a sve više se nameće Tomane.

Prodaja Boaćija verovatno bi značila i ostanak Pavkova u Zvezdi bar do zime.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.