Golman Valensije se kladio na sebe protiv Reala

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Valensije se kladio na sebe protiv Reala

Golman Valensije Dijego Alves će pokušati da sačuva svoju mrežu u nedeljnom meču 37. kola Primere protiv Real Madrida, a motiv više biće mu i opklada.

On je, naime, priznao da je uplatio 10 evra da neće primiti gol protiv "kraljevskog kluba", koji dva kola pre kraja prvenstva ima bod manje od Barselone i Atletiko Madrida.

"Real će nas napasti iz svih oružja. Teško će biti da sačuvam mrežu, ali ne bih rekao da je to nemoguće. Drago mi je što sam stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 10 evra da neću biti savladan", rekao je Alves.

Utakmica na "Santijago Berbaneu" počinje u nedelju u 17 časova, a u kombinovanom prenosu na SK3 imaćete priliku da ispratite i duele Barselona - Espanjol i Levante - Atletiko Madrid.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Barselona jača za Matjea u finišu sezone

Izvor: B92, 07.Maj.2016

Defanzivac Barselone Žeremi Matje dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren pošto se oporavio od operacije desnog kolena, saopštio je španski klub. On se na teren vraća dva kola pre kraja španskog šampionata a biće na raspolaganju treneru Luisu Enrikeu i za utakmicu protiv Sevilje, u finalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.