Golman PSŽ-a izašao iz kome

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 20:04

Golman PSŽ-a izašao iz kome

Golman Pari Sen Žermena Serhio Riko izašao je iz kome u koju je pao 28. maja, izjavila je njegova supruga Alba Silva za špansku televiziju "Telesinko".

"Vidimo malo više svetlosti", rekla je na početku razgovora za "Telesinko" Alba Silva.

Riko (29) je hospitalizovan u Sevilji gde je primljen na odeljenje intenzivne nege univerzitetske bolnice "Virgen del Rosio" 28. maja, posle povrede glave koju je doživeo prilikom pada sa konja kog je jahao.

Riku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tom prilikom slomljeni vratni pršljenovi i doživeo je moždani udar, a pošto je izašao iz kome, postoji nada da će se u potpunosti oporaviti.

"Hvala bolnici i zdravstvenom osoblju koje se ponaša na neverovatan način ne samo sa Serhiom već sa svim pacijentima, hvala njima i svima onima koji su nam poslali mnogo snage i ljubavi u porukama podrške", zaključila je Alba Silva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.