Golman Mančester sitija završio sezonu?!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Mančester sitija završio sezonu?!

Krenulo je naopako po Pepa Gvardiolu u ovoj sezoni.

Mančester siti na čelu sa Pepom Gvardiolom ima velikih problema sa povredama.

Nakon povrede najboljeg igrača tima prošle sezone Kevina De Brujnea, sada se desila nova povreda koja bi takođe mogla da utiče na rezultate ovog tima.

Radi se o povredi golmana Klaudija Brava, čileanski golman se povredio na treningu i postoji mogućnost da propusti ostatak sezone, kako su naveli pojedini novinari bliski Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sitiju.

Navodno se radi o povredi kolena.

Bravo nije prvi golman, ali bi svakako dobijao šansu u novoj sezoni i ukoliko je zaista otpisan do kraja sezone prvi golman Ederson će morati daleko više da se troši nego što je planirano.

Čekamo informacije iz Mančester sitija...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova nevolja za Pepa, igrač Sitija završio sezonu?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2018, 09:28

Ovo nije udarac kao De Brujneova povreda ili možda jeste, jer praktično ostaje bez zamene...Dva udarca za nedelju dana. Naime, posle povrede De Brujnea koja je Belgijanca odvojila sa terena tri meseca, Gvardiola je ostao i bez iskusnog golmana...Prvi testovi koji su urađeni govore da je Danijel Bravo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.