Goleada u Parmi!

Izvor: UživoFudbal.com, 15.Sep.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u Parmi!

Žeremi Menez, Milan

Fudbaleri Parme i Milana priredili su pravi spektakl uz vatromet golova kakav odavno nije viđen u Seriji A. Gosti iz Milana su na kraju slavili sa 4:5 i odneli sa sobom sva tri boda. Pored devet pogodaka viđena su i dva crvena kartona, po jedan za obe ekipe.

Tim Pipa Inzagija,  poveo je preko Bonaventure sa 0:1. Izjednačio je Antonio Kasano ali nije uspeo da spreči ubedljivo vođstvo Milana do kraja prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << poluvremena kada su mrežu parme pogodili Honda i Menez sa penala. Felipe u drugom delu smanjuje na 2:3 ali De Jong vraća dva gola prednosti za goste ali četiri minuta kasnije Lukareli postiže i treći gol za Parmu. Međutim, kada je Menez postigao i peti gol za gostujući tim bilo je jasno da do velikog preokreta neće doći iako je do kraja utakmice De Šiljo postigao autogol sa preko 30 metara i postavio konačan rezultata Parma – Milan 4:5.

Inzagi nije mogao da računa na Fernanda Toresa za ovaj meč usled povrede ali i bez španskog napadača „roso-neri“ su zauzeli prvu poziciju ispred Juventusa i Rome koji takođe imaju po dve pobede u dva kola Serije A ali lošiju gol razliku.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.