Golčina Aleksića za nadu protiv Sportinga VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golčina Aleksića za nadu protiv Sportinga VIDEO

Srpski napadač Danijel Aleksić postigao je fenomenalan gol za svoj Bašakšehir duelu Lige Evrope.

Aleksić je u 45. minutu doneo prednost od 2:0 turskom klubu, koji se za plasman u osminu finala LE bori sa Sportingom (prvi meč 3:1 za Portugalce).

Golgeter iz Srbije je preuzeo odgovornost kod izvođenja slobodnog udarca, a onda sa ivice šesnaesterca, gde se spajaju dve linije, uputio neverovatan udarac levom nogom.

Mladi Maksimijano, golman Sportinga, ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ukopan u mestu, pa nije stigao da reaguje na izuzetno precizan udarac Aleksića.

Na poluvremenu meča Bašakšehir – Sporting je 2:0, a sve mečeve šesnaestine finala Lige Evrope pratite putem našeg portala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golčina Aleksića za brigu Portugalaca! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020

Sporting pred ispadanjem...Večeras se igraju revanš mečevi Lige Evrope...Posebno je interesantno na "Fatih Terim" stadionu gde je domaći Bašakšehir nadoknadio dva gola zaostatka iz Lisabona. Sporting Lisabon gubi sa 2:0 posle prvih 45 minuta i na rubu je eliminacije...Gol večeri definitivno pripada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.