Gol Kostića, Bajern slavio u Dortmundu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Kostića, Bajern slavio u Dortmundu

Fudbaleri Hamburga pobedili su sa 3:1 Štutgart u 11. kolu Bundeslige, a strelac jednog od tri gola bio je reprezentatitvac Srbije Filip Kostić.

Domaći fudbaleri poveli su u 20. minutu preko Arona Hunta i sa tim rezultatom otišlo se i na poluvreme.

Gostu su preko Ginčeka uspeli da izjednače u 55. minutu, međutim to je bilo sve od njih na ovom meču.

Deset minuta kasnije Diekmajer je centrirao, a Kostić glavom poslao loptu u mrežu golmana Zilera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Do kraja meča Hambrug je uspeo da postigne još jedan pogodak, pošto samo četiri minuta kasnije Arp postavio konačnih 3:1. Asistent je ponovo bio Diekmajer.

Ekipa Lajpciga nastavila je sa dobrim izdanjima u Bundesliga. Oni su kao domaćin savladali Hanover sa 2:1, golovima Poulsena (70) i Vernera (85). Jedin pogodak za goste postigao je Jonatas u 56. minutu.

Šalke je na gostovanju Frajburgu slavio sa 1:0. Odlučujući gol postigao je Kaliđuri u 62. minutu.

U preostala dva meča pobednika nije bilo. Menhengladbah je remizirao sa Majncem (1:1), dok je Augsubrg igrao 1:1 sa Leverkuzenom.

Bajern pobedio u Dortmundu uz rekord Robena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su u Dortmundu domaću Borusiju sa 3:1, u utakmici 11. kola Bundeslige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli.

Šampion Nemčke poveo je u 17. minutu golom Arjena Robena. Holandjanin je tako sa 93 gola postao najbolji strani golgeter Bajerna u Bundes ligi i pretekao je Brazilca Elbera.

Prednost Bajerna udvostručio je Robert Levandovski u 37. minutu, a treći gol postigao je David Alaba u 67. Jedini gol za domaće postigao je Mark Bartra u 88. minutu.

Bajern je popravio igru i rezultate otkako je ekipu preuzeo trener Jup Hajnkes, pa "bavarci" posle četvrte uzastopne pobede, ukupno osme u prvenstvu, zauzimaju prvo mesto na tabeli sa 26 bodova, četiri više od drugoplasiranog Lajpciga.

Borusija je u krizi, pretrpela je drugi uzastopni poraz i u poslednje četiri utakmice je bez pobede, pa na trećem mestu na tabeli zaostaje za Bajernom šest bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.