Godin: Nije nas iznenadio Juventus

Izvor: B92, 14.Mar.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godin: Nije nas iznenadio Juventus

Fudbaler Atletika iz Madrida Dijego Godin rekao je da njegov tim nije bio pretnja za gol Juventusa, posle ispadanja iz Lige šampiona.

Atletiko je u utorak uveče poražen od Juventusa u Torinu posle het-trika Kristijana Ronalda i preokreta "Stare dame", koja je u Madridu bila poražena 2:0.

"Nismo našli način da ih ugrozimo. Mi smo se branili, ali smo i primali golove. Nismo izgledali kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko ko želi da postigne pogodak koji nam je bio potreban", izjavio je Godin.

On je istakao i da je Atletiko očekivao težak meć u revanšu.

"Nismo bili iznenađeni Juventusom. Znali smo da će biti teška utakmica, da će protivnik biti tvrd. Oni su dobro igrali u napadu i odbrani. Bili su pažljivi i igrali su pametno", izjavio je kapiten "jorgandžija" i dodao da će se Atletiko do kraja sezone boriti kao i uvek.

"Mi smo ti koji najviše trpe i žale zbog ovog rezultata. Hteli smo da prođemo. Sada moramo da se vratimo i nastavimo da se borimo do kraja", zaključio je Godin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.