Gobeljić posle Mladosti: Čeka nas PSŽ, želimo nove bodove

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić posle Mladosti: Čeka nas PSŽ, želimo nove bodove

Kapiten ekipe iz Ljutice Bogdana na večerašnjem susretu ukratko je izneo utiske nakon trijumfa protiv gostiju iz Lučana rezultatom 2:1.

Na večerašnjem meču protiv Mladosti, Gobeljić je nosio kapitensku traku.

"Nekoliko igrača nije bilo u opticaju za meč, pa je na mene pala odgovornost. Svestan sam šta znači biti kapiten Zvezde i zbog toga mi je veoma drago. Svakako, odigrali smo naporan meč protiv ekipe iz Lučana. Igraju prepoznatljivom igrom jedan na jedan, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << preko celog terena, sa čime smo se teško nosili sve to postizanja prvog gola. Nismo se nadali brzom izjednačenju. To nas je uzdrmalo, ali je Branko (Jovičić, prim. aut) postigao prelep pogodak i doveo nas do nove pobede", izjavio je Zvezdin univerzalac nakon meča u razgovoru za BKTVNews.

Miljenik crveno-bele publike skromno je ocenio atraktivnost svog pogotka u meču s Napretkom, u odnosu na Jovičićev večerašnji.

"Branko je rekao da je moj pogodak bio lepši, ali to svakako nije mnogo važno. Ono što jeste bitno je da je njegov doneo pobedu na večerašnjoj utakmici", uz osmeh je izjavio Gobeljić.

Crveno-beli naredni meč igraju u Ligi šampiona protiv francuskog Pari Sen Žermena. Protiv sebe će imati najveće zvezde evropskog i svetskog fudbala - Nejmara, Mbapea...

"Sigurno da će biti pravo zadovoljstvo igrati u Parizu pred punim tribinama, naročito sa tako kvalitetnom ekipom kakva je Pari Sen Žermen. Za nas će ta utakmica biti jedno sasvim novo iskustvo. Videćemo u sredu kako ćemo odigrati, ali možete biti sigurni da ćemo pružiti svoj maksimum i pokušamo da ponovo osvojimo bodove. Svakako, ne razmišljam o igračima protivničkog tima. Ukoliko mi trener Milojević pruži šansu, daću sve od sebe da ih zaustavim", zaključio je popularni Gobelja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.