Gluvi telefoni – Janković: Nemam ništa protiv dolaska Elena!

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gluvi telefoni – Janković: Nemam ništa protiv dolaska Elena!

Gluvi telefoni na Marakani. Jasno je svima da u taboru crveno-belih komunikacija nije na najvišem nivou. To potvrđuje i slučaj Eleno.
Sportski direktor Zoran Stojadinović istakao je za naš list da brazilski štoper Tijago Eleno neće doći jer mu je trener Aleksandar Janković rekao da mu nije neophodan.
Oglasio se i strateg crveno-belih koji je rekao da nema ništa protiv dolaska defanzivca Palmeirasa.
Zvezda je, kada su dolasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrača u pitanju, ovog prelaznog roka bila prilično transparentna, dosta naših planova i želja je dospelo u javnost i nije tajna da smo imali na umu i štopera. E sad, naša situacija je poznata, nismo u mogućnosti da dovodimo skupe igrače sa reputacijom, pa se snalazimo kako možemo. Meni jeste najbitnije da ovi igrači koji su tu rade kako treba, jer za njim znam da ću ih imati na raspolaganju. Posebna priča je što bi svaki novajlija sada bio već u ozbiljnom zaostatku za grupom, ali to su neke druge stvari. Ovde govorimo o jurnjavi sa vremenom jer je kraj prelaznog roka tu. Naravno da svaki trener voli da mu ekipa bude kompletirana što je pre moguće, jer ekipa već ima neki automatizam, ali naravno i da nemam ništa protiv dolaska kvalitetnog fudbalera – kazao je Janković za Mocartsport.
Šta mislite o Elenu?
Nisam bio u situaciji da gledam igrača za kog me pitate, ali sam o njemu razgovarao sa sportskim direktorom u čije procene imam puno poverenje i moj stav je da bi nam igrač takvog profila izuzetno značio, naročito kada postoje garancije našeg sportskog sektora. Naravno sve ovo pričam pod pretpostavkom da će klub pronaći sredstva za ovaj transfer, koji za nas u ovakvom trenutku sigurno nije nešto lako ostvarljivo – rekao je Janković sinoć za Mondo.
Da li je i zašto propao transfer Elena saznaćemo u danima koji slede. Potpredsednik Zvezde Nebojša Čović za B92 rekao da je finansijska konstrukcija za dovođenje Brazilca zatvorena .
Treba istaći da  postoji mogućnost da tu dođe do još jednog preokreta obzirom da se prelazni rok završava u ponoć, a u poslednjih nekoliko dana uverili smo se da izjave rukovodilaca najjačih srpskih timova ne treba uzimati zdravo za gotovo.
Fotografija preuzeta sa portala www.pop.com.br

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kineski Hangžu gledao Nenada Milijaša u Antaliji

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2013, 02:11

Prema informacijama koje stižu iz Turske na utakmici Crvena zvezda – Rid primećen je skaut Hangžua, koji je imao zadatak da „snimi” kapitena Nenada Milijaša.. Kinez, koji je meč pratio po nalogu trenera kluba Japanca Takeši Okade, naime, raspitivao se kod članova ekspedicije crveno-belih...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.