Glumio Suareza, dobio četiri meča suspenzije

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 17:07

Glumio Suareza, dobio četiri meča suspenzije

Oštra kazna.

Defanzivac Lacija Patrik propustiće naredne četiri utakmice, pošto je zaradio žestoku kaznu zbog ujedanja igrača Lećea Đulija Donatija.

Lacio je u utorak izgubio od Lećea i tako propustio šansu da se približi Juventusu, ali to nije jedina loša vest za Rimljane.

Disciplinska komisija Serije A odlučila je da kazni Patrika na četiri meča zabrane igranja.

On će propustiti utakmice sa Sasuolom, Udinezeom, Kaljarijem i potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučujući meč sa Juventusom.

Podsetimo, svojevremeno je Luis Suarez dobio 10 mečeva zabrane zbog ujedanja našeg Baneta Ivanovića, a kada je ponovio isto  sa Đorđom Kjelinijem na SP 2014, dobio je četiri meseca zabrane.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I LACIO IMA SVOG SUAREZA: UGRIZAO protivničkog igrača pa se POKAJAO! Žestoko kažnjen! VIDEO

Izvor: Kurir, 08.Jul.2020

Fudbaler Lacija Patrik Gabaron Hil suspendovan je na četiri utakmice i kažnjen sa 10.000 evra zbog ujedanja protivničkog igrača.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.