Glazer priželjkuje PSŽ: Neka dođu na Marakanu

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 19:25

Glazer priželjkuje PSŽ: Neka dođu na "Marakanu"

Izraelski golman Omri Glazer osvrnuo se na prethodni period gde je govorio o svojim utiscima u Beogradu.

Glazer je u ovom prelaznom roku stigao na insistiranje trenera Baraka Bahara, gde je na golu zamenio Milana Borjana.

Čuvar mreže je istakao da je tim sjajan i da su ga svi dočekali raširenih ruku.

"Tim je sjajan, bilo je teško u prve dve nedelje rada u Srbiji, pa posle u Rusiji. Ipak, svi su me ovde dočekali raširenih ruku, pomogli mi i sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećam sjajno. Odigrali smo nekoliko dobrih utakmica, pobeđivali i optimista sam kada pogledam u budućnost. Idemo dobrim putem, igramo kvalitetno, napadački i brzo", rekao je Glazer.

Govorio je i o odnosu trenera Bahara i Milana Borjana.,

"Nisam radio sa Baharom poslednje dve godine, ja sam bio na golu Ber Ševe, a on je trenirao Makabi iz Haife, ali se dobro poznajemo i znao sam šta traži od mene. Borjan je legenda Crvene zvezde, ali kao što sam rekao na konferenciji za novinare kada sam došao da sam ovde da pokažem svoje kvalitete. Borjan je uradio velike stvari za Crvenu zvezdu, ali ja želim da postignem neke svoje ciljeve i da ostvarim neke svoje želje. Bahar me jeste hvalio posle utakmica, davao mi je i savete šta treba da radim, ali to su bile prijateljske utakmice, sada ide ono najvažnije prvenstvo i kasnije Liga šampiona".

Potom se dotakao učešća Zvezde u Ligi šampiona.

"Svi timovi u Ligi šampiona su vrlo dobro. Milsim da sa našom igrom i sa našim navijačima na ovom stadionu možemo da igramo protiv bilo koga, verujemo u naš kvalitet. Ne brinem ko će da nam dođe".

Potom se osvrnuo na navijače.

"U Izraelu su navijači veoma fanatični, ali ovde je stadion mnogo veći nego u Izraelu i navijači su “luđi”, to je dobra stvar. Voleo bih da nas podržavaju i guraju iz nedelje u nedelju i da ih bude puno. Pitali ste me da li bih na svakoj utakmici voleo da ih bude 35 hiljada… Moj odgovor je ne, želim da ih bude 55 hiljada", jasan je Glazer.

Zatim je izazvao PSŽ.

"Neka sada PSŽ dođe na Marakanu i mi da pobedimo. Mislim da na našem terenu možemo svakoga da pobedimo", poručio je Glazer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.