Glas: Hvala Obradoviću na prilici

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 17:54

Glas: Hvala Obradoviću na prilici

Novi košarkaš Partizana Slovenac Gregor Glas izjavio je da je zahvalan na prilici koju mu je pružio trener Željko Obradović.

Kako ističe, spreman je da pruži svoj maksimum za ekipu.

“Veoma sam srećan što sam potpisao za Partizan. Zahvalan sam na prilici što mogu da učim od najboljeg trenera i treniram sa ovako kvalitetnim igračima. Daću sve od sebe da pomognem ekipi”, rekao je Glas Tanjugu.

Košarkašii Partizana večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 18 sati gostuju ekipi Zadra u prvom kolu regionalne ABA lige.

"Prvi put ću da igram u ABA ligi, biće teško, ali kao tim očekujemo mnogo. Siguran sam da ćemo pokazati kvalitet. Nadam se da ćemo opravdati poverenje trenera Obradovića" , rekao je Glas.

Glas ima 20 godina, igra na poziciji beka, a juče je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima sa kojima je prošao kompletan pripremni period.

Prošle sezone, nastupajući za Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno je postizao 18 poena, uz 4,2 skoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glas: Zahvalan sam Obradoviću na prilici, daću sve od sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021, 08:53

Novi košarkaš Partizana Slovenac Gregor Glas izjavio je da je zahvalan na prilici koju mu je pružio trener Željko Obradović..."Veoma sam srećan što sam potpisao za Partizan. Zahvalan sam na prilici što mogu da učim od najboljeg trenera i treniram sa ovako kvalitetnim igračima. Daću sve od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.