Gist potvrdio: Nisam igrač Crvene zvezde

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 11:16

Gist potvrdio: Nisam igrač Crvene zvezde

Američki košarkaš Džejms Gist potvrdio je navode da napušta KK Crvena zvezda.

Džejms Gist je nekadašnji student univerziteta Merilend, igra na pozicijama krilnog centra i centra, a u Srbiji je nastupao za Partizan i Crvenu zvezdu.

U crveno-belom dresu je bio protekle sezone, a sada je putem svog "Instagram" profila potvrdio da naredne neće igrati za Zvezdu.

"Više nisam igrač Crvene zvezde", napisao je Džejms Gist na navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se u Evroligi u dresu Crvene zvezde sastati sa svojim bivšim timom, atinskim Panatinaikosom.

Svojevremeno je izabran kao 57. pik od San Antonio Sparsa, ali u NBA ligi nikada nije zaigrao.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga,   NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanac potvrdio: "Nisam član Crvene zvezde!"

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Postao slobodan igrač...Crvena zvezda je definitivno ostala bez još jednog košarkaša...Džejms Gist je potvrdio da više nije član "crveno-belih" putem svog profila na Instagramu..."Više nisam igrač Crvene zvezde", napisao je centar koji je tokom karijere nastupao i za Partizan...Saša Obradović...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.